Janet Recasens Selma
per en 29 Setembre 2013
420 Vistes

Compte!  No t'espantis!  No et preguntarem si treballes en negre o coses similars, el que volem que et preguntis és si els teus diners són foscos o no.

 

Què volem dir quan parlem de diners foscos?

Per a nosaltres els diners foscos són aquells que es troben en l'economia d'una persona o d'una unitat familiar i que ningú sap quantificar.

 

Ens explicarem millor.  Quan ens arriba a la consulta una persona amb problemes financers, el primer que li preguntem és si sap quants diners guanya.

 

En algunes ocasions les persones ens diuen que sí que saben el que guanyen, però la gran majoria no tenen ni idea en què gasten els seus diners.

 

Llavors la pregunta és obligada: si no tens clar quants diners guanyes i encara menys, quants diners gastes, com esperes que la teva economia funcioni bé?

 

Si tu ets de les persones que no sap com se li'n van els diners, si et plau, posa't les piles ara mateix. Agafa una llibreta i, des d'aquest moment, comença a portar una relació de les teves despeses diàries.

 

Això no et portarà massa temps i, en canvi, marcarà un abans i un després en la teva situació financera diària.

 

Per què?   Perquè si comences a prendre consciència en què se'n van els diners que tens a la teva cartera, et resultarà molt més senzill controlar la teva economia.  Posarà en evidència aquelles despeses inútils i t'ajudarà a posar els ciments per a un estalvi tranquil·litzador.

 

Prova-ho!!!   Val la pena!!

Sigues el primer a qui li agrada això.