Janet Recasens Selma
per en 29 Setembre 2013
526 Vistes

Puc estar d'acord en que els diners per si mateixos no fan la felicitat, però tinc clar que vivim en una societat i en un moment en que els diners són imprescindibles per tenir una vida tranquil·la i plena.

 

Comparteixo l'opinió de que la condició de ser feliços depèn en gran part de nosaltres mateixos, però és innegable que anar fort d'armilla ens proveeix de coses que ens produeixen graus importants de felicitat.  

 

Jo també he compartit frases al Facebook que diuen coses com: "Les coses que et fan més feliç a la vida no costen diners,..."  i, la veritat que sona molt bonic, però poder pagar la hipoteca cada mes, poder tenir el millor equip mèdic per a una persona estimada que pateix una malaltia greu, poder ajudar a aquells que no tenen menjar a la nevera; o poder viatjar, veure una posta de sol en un lloc idílic,... tot això i moltes coses més són factors molt importants que ens apropen vertiginosament cap a la nostra felicitat.

 

La majoria de nosaltres tenim un grapat de creences limitants respecte els diners que s'encarreguen de bloquejar-nos la prosperitat.  Aquests moments de neguits, d'angoixes, de pensar que les coses estan molt malament,... són el detonant per replantejar-nos què pensem en realitat dels diners i què és el que realment volem aconseguir.  Assumir que la nostra prosperitat econòmica no depèn d'un lloc de treball que ens pugui oferir algú, sinó que nosaltres podem crear la nostra pròpia font d'ingressos a un cost gairebé zero és començar a obrir la nostra ment cap a un nou i enriquidor horitzó.

 

En continuarem parlant de tot això perquè sabem que aquests comentaris necessiten més treball.

 

De moment et deixem amb unes paraules del llibre "La ciència de fer-se ric" d'en Wallace D. Wattles.  És un llibre altament recomanable i que et pots descarregar gratuïtament fent clic a l'enllaç que t'hem posat al títol del llibre.

 

"Malgrat totes les coses que es diuen elogiant la pobresa, la realitat és que no ens resulta possible viure una vida realment completa o exitosa si un no és ric.  Cap persona pot desenvolupar al màxim el talent o la seva ànima, si no és que té molts diners; perquè per arribar a assolir tot això necessita utilitzar moltes coses, i aquestes no les pot obtenir si no té diners per comprar-les."

 
Sigues el primer a qui li agrada això.